ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

batakis

 

Φίλες και φίλοι,

Θεωρώ τιμή δική μου και των συνεργατών του κέντρου ΕΛΕΥΘΩ ΟΕ να σας παρουσιάσω το κέντρο μας που στην σημερινή μορφή του λειτουργεί από το  2011. Το κέντρο μας ήδη έχει επιφέρει σημαντικές τομές στον ευαίσθητο χώρο της υγείας της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που αφορούν τον τομέα της εμβρυικής ιατρικής αλλά και τον τομέα της Γυναικολογίας.

Οι τομές αυτές αφορούν τόσο στην απεικόνιση (υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου, ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, υπερηχογράφημα Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ, υπερηχογράφημα ΝΤΟΠΛΕΡ Γ΄τριμήνου) όσο και στον εργαστηριακό τομέα με την ανάπτυξη εργαστηρίου ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ. Στον τομέα της Γυναικολογίας, η υστεροσκόπηση με το «office Hysteroscopy» αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία εξέτασης της ενδομητρικής κοιλότητας, με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία. Η αξία αυτής της μεθόδου είναι ότι πλέον λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις μας και όχι στο νοσοκομείο. Η υστεροσκόπηση χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και θεραπεία διάφορων γυναικολογικών προβλημάτων, καθώς και για την διερεύνηση της υπογονιμότητας.

Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο µε τα πλέον υπερσύγχρονα µηχανήµατα, στελεχωμένο µε κορυφαίους επιστήμονες που έχουν σπουδές και εμπειρία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Μετά την επιστροφή μου το έτος 1990 από τις μετεκπαιδεύτηκες σπουδές μου στο ΠΑΡΙΣΙ και στο νοσοκομείο “COHIN TARNIER LA ROCHEFOUCAULD” μαιευτήριο PORT POYAL, σαν νοσοκομειακός γιατρός, πάνω στην εμβρυική ιατρική και τον προγεννητικό έλεγχο αλλά και τις συνεχόμενες μετεκπαιδεύσεις μου και την υποτροφία συμβουλίου της Ευρώπης, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω και στην ΚΡΗΤΗ ολοκληρωμένες δομές υπηρεσιών υγείας για την ΓΥΝΑΙΚΑ  στην εμβρυική ιατρική και στην γυναικολογία.

Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς στον τομέα της εμβρυικής ιατρικής με τη πραγματοποίηση υπηρηχογραφικού ελέγχου στα έμβρυα (Αυχενική Διαφάνεια, Β επιπέδου και Ντοπλερ) καθώς και την πραγματοποίηση αμνιοπαρακεντήσεων, λήψη τροφοβλάστης και επεμβατικές πράξεις σε πολύδυμες κυήσεις, το 2011 ολοκληρώσαμε τις υπηρεσίες μας με την δημιουργία του εργαστηριακού τομέα μοριακής βιοχημίας και κυτταρογενετικής καθώς και την ανάπτυξη επιπλέων υπηρεσιών υγείας για την γυναίκα σε επίπεδο απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και χειρουργικές τεχνικές "µίας ηµέρας" νοσηλείας - "one day clinic", με το «office Hysteroscopy»

Μέσα στους σκοπούς μας είναι να βοηθήσουμε όχι µόνο τη γυναίκα, αλλά τα ζευγάρια εκείνα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υπογονιµότητας. Για τον σκοπό αυτό πέρα από τις σύγχρονες διαγνωστικές τεχνικές που διαθέτουμε (υπερηχογραφική υστερογραφία) συνεργαζόμαστε με τα πλέον αξιόπιστα κέντρα, με µονάδες υποβοηθούµενης αναπαραγωγής, µε εργαστήρια εµβρυολογίας-γονιµοποίησης και έτσι έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ανά επιχειρούμενη προσπάθεια. Εξάλλου η υπογονιµότητα δεν πρέπει πλέον να αντιμετωπίζεται ως "ταµπού", αλλά δυναμικά µε την κατάλληλη αγωγή και εξατοµικευµένα κριτήρια.

Έτσι, προσφέρουμε στα άτοµα που προσέρχονται σε εμά µία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, στους τομής της κύησης, της γυναικολογίας, της μοριακής βιοχημείας και της κυτταρογενετικής. Με επιστήμονες και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Με τον εξελιγμένο-υπερσύγχρονο, υπέρηχο µε τρισδιάστατη απεικόνιση που διαθέτουμε πραγµατοποιούµε γενικούς αλλά και γυναικολογικούς υπερήχους. Η επιστήμη και η τεχνολογία στον τοµέα αυτό έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε η τρισδιάστατη απεικόνιση του εµβρύου εντός της µήτρας της γυναίκας να είναι σήμερα εφικτή και εμείς να είμαστε σε θέση να σας την προσφέρουμε, χαρίζοντας µία µμοναδική εμπειρία στο ζευγάρι.

Όµως οι δυνατότητές µας συνεχίζουν ακόµη περισσότερο µε τις ενδοσκοπήσεις που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική.

Έχοντας φροντίσει για µία ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα µε την απόλυτη εξειδίκευση τών επιστημονικών συνεργατών, µε πλήρη λειτουργικότητα, άνεση, ασφάλεια και µε υποστήριξη από τα πλέον σύγχρονα συστήματα πληροφορικής στη διαχείριση του ιατρικού φακέλου αποβλέπουμε στην άμεση, ευαισθητοποιημένη, σωστή και εξατοµικευµένη προσέγγιση και αντιμετώπιση των ασθενών.

Όλα αυτά έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σε  ένα φιλόξενο περιβάλλον, µε άρτια οργάνωση. Οι χώροι του κεντρου παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τέλος, στο κέντρο μας είναι εύκολη η στάθμευση  μιας και στον εξωτερικό δρόμο υπάρχουν πάντα θέσεις για στάθμευση.

Το κέντρο ΕΛΕΥΘΩ ΟΕ είναι ΈΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ  και είµαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να επιλύσουμε µαζί κάθε πρόβλημα σας που έχει σχέση με τις  δραστηριοτήτες µας.